Träning

För er som är intresserade av att bli medlemmar i vår förening och vill veta mer,
så har vi på Sk Lövsättra, säsongsvis öppen träning följande dagar:

– onsdagar ca kl.18-20

– lördagar vid ca kl. 10-13

Vi träffas, tränar och tar en kaffe tillsammans. På onsdagarna är det oftast folk där – så länge som bommen är öppen är ni välkomna att hälsa på.

SKOTT TRÄNING
utlyses i vår fb grupp ”Träningsgrupp Sk Lövsättra”!

KURSKVÄLLAR
på klubben utlyses i aktivitetskalendern, där kan du se vilka kurser som är igång. Kurser har alltid företräde på planerna.

ALLMÄN TRÄNING
för våra medlemmar samtliga dagar i veckan, dock har kursverksamhet förtur.

SKYDDSTRÄNING
sker på torsdagkvällar. Tider annonseras inför varje tillfälle på Facebookgruppen för Sk Lövsättra träningsgrupp så det framgår att det är träning.

Vid Skyddsträning ska dessutom förtur och hänsyn ges till lydnadsträning. Skyddsträning som sker med egen figurant ska ha godkännande från styrelsen och träningsansvarig.

All träning på klubbens område sker i enlighet med djurskyddslagen och SBKs dressyrpolicy, är du fundersam tveka inte att kontakta klubbens Träningsansvarig!

Ingen kommersiell träning är tillåten på klubbens område om det inte sker i kursform och som då är godkänt av styrelsen! Vi är en ideell förening!

Här på klubben samlas Sk Lövsättras medlemmar som gillar att träna hund och umgås. Vi tränar IGP, IPO-R, Bruks, Lydnad, Patrullhund och Utställning tillsammans.

Vårt klubbområde skyddas av en vägbom med ett kodlås, koden erhåller du som medlem. Önskar du nyckel till stugan, måste du visa dig aktiv och bidra till vår verksamhet samt tävla för vår klubb. Kontakta ordförande för mer info informationen.

Vi har en Facebook-grupp som heter Träningsgrupp Sk Lövsättra, som du kan söka medlemskap i när du är medlem hos oss!

Lördagar är en av våra öppna träningsdagar på klubben. För er innebär det att köket är öppet och att det finns folk som tränar på stora planen.
Vi ser fram emot att just du och din hund kommer. 

 Välkommen till Schäferhundklubb Sk Lövsättra